top of page

Groupe de L'Ultra Marin

Public·310 membres

Dmitry Siversky
Dmitry Siversky

Досвід використання кремів з ефектом філера та ліфтингу

Останнім часом помічаю зміни в тонусі шкіри і замислююся над підбором серйознішого догляду. Хтось пробував косметику з ліфтинг ефектом замість салонних процедур. Чи реально отримати помітний результат у домашніх умовах і на які компоненти варто звертати увагу.

9 vues
Oleksiy Nikitin
Oleksiy Nikitin
Avant-hier

Я досить скептично ставлюся до гучних обіцянок виробників косметики, тому перед покупкою завжди детально вивчаю склад та шукаю реальні відгуки. Нещодавно мені довелося протестувати засіб під назвою Filler Supreme Cream, який позиціонують як продукт для відновлення пружності. Засіб має доволі щільну текстуру, тому перед нанесенням його обов'язково треба трохи розігріти в долонях і розподіляти по масажних лініях акуратними поплескуваннями.

Зі свого спостереження скажу, що формула непогана. Там є гідролізат колагену, який відповідає за еластичність, екстракт ехінацеї для захисних функцій, а також ретинол і вітамін Е, які запускають процеси оновлення клітин. Для перевірки детальної інформації про склад та властивості продукту можна оглянути цей ліфтинг-крем для щоденного догляду з вираженим ліфтинг-ефектом і доглядом проти вікових змін, де розписані всі діючі речовини. Натуральні олії авокадо і кави у поєднанні з алое добре живлять дерму.

За рахунок такого підбору компонентів засіб непогано усуває сухість та лущення. Виробник зазначає, що при системному підході можна навіть зменшити кількість візитів на біоревіталізацію чи мезотерапію. Мені складно підтвердити таке сміливе твердження, проте покращення кровообігу і вирівнювання рельєфу при регулярному нанесенні дійсно помітні. Шкіра стає більш нагодованою та візуально свіжішою.

membres

PARTENAIRE TITRE

LOGO KINETIK (glissés).png

PARTENAIRE PRINCIPAL

PARTENAIRE MAJEUR

Morbihan_logo2022_Departement_PNG.png
LOGO L'ÉQUIPE 8juin2016.png
LogoVannes.png

PARTENAIRES OFFICIELS

800px-Golfe_du_Morbihan_-_Vannes_agglomé
bretagne.png
logo_mousqueton - blanc.jpg
logo-decathlon.png
  • facebook
  • instagram (1)
  • linkedin (1)
  • Spotify
  • Youtube
Ne ratez pas nos actualités et les bons plans de nos partenaires grâce à nos newsletters !

MERCI POUR VOTRE INSCRIPTION !

bottom of page