Як перевірити реферат на унікальність перед здачею
Хтось стикався з ситуацією коли здаєш роботу а виявляється що антиплагіат показує якийсь дикий відсоток збігів? Мене це нещодавно зачепило і я почав більш уважно дивитись на те як взагалі формується унікальність у подібних текстах
7 vues

Чесно кажучи я зазвичай скептично ставлюся до будь-яких сервісів що пишуть реферати або схожі речі. Але тут натрапив на один момент який мене трохи зацікавив.
Вони там нібито не використовують готові архіви і кожен текст пишуть з нуля під конкретне завдання. Звучить нормально якщо це справді так а не просто слова для сайту. Ще кажуть що перевіряють через кілька систем антиплагіату а не тільки через стандартні. Ось тут цікаво розписано про те як вони це роблять з рефератами https://na5ku.com.ua/uk/referat/ можна глянути і оцінити самому чи реально так підходять до роботи.
Щодо ШІ пишуть що він допомагає зі структурою але текст нібито все одно пишеться вручну. Це виглядає логічно бо суто машинний текст антиплагіат нині добре ловить. Поки що сам не перевіряв на практиці тому нічого конкретного не скажу але підхід принаймні виглядає без очевидних дірок.